Breathwork

Aktiv medveten andning är det absolut snabbaste sättet att förändra sitt mående, både fysiskt, mentalt och emotionellt. Det har flera fördelar, som t.ex reducerar stress, aktiverar immunsystemet och balanserar nervsystemet. Vårt andetag är som en remotekontroll för vårt nervsystem och ju mer vi lär känna det, ju bättre kan vi använda det för att gasa, bromsa och balansera.

Breathwork är ett samlingsnamn för olika praktiker och tekniker av aktiva, medvetna andningsövningar.

Under dessa klasser finns jag där för att guida dig så att du får utforska just ditt andetag och få uppleva energi och avslappning på samma gång.

Välkommen att andas tillsammans!

Jag erbjuder just nu Breathwork sessioner på:

-Online, via Zoom

-Studio FEEL, Malmö

Se Startsidan för aktuella dagar och tider.

Klassbeskrivning:

Intro: För dig som är nyfiken på att prova Breathwork för första gången och vilka fördelar det kan ge just dig. Du får både teori och praktik under denna klass, som är designad till att vara ett första steg på din utforskande andningsresa.

BaseBreathing: Denna klass baseras på samma upplägg som Intro klassen, fast utan teorin. Sköna andningsomgångar med möjlighet att utforska och lära känna just ditt andetag. Cirkulär andning med andningsuppehåll, för energi och avslappning när som helst på dagen.

Heal&Relax: Här fokuserar vi på att lugna ner hela systemet, både kropp och sinne. Lugna, balanserande andningstekniker, utan andningsuppehåll.

Power&Energy: Klassen innehåller andning i varierande och stegrande tempo, plus andningsuppehåll. En klass för dig som verkligen vill leka med kraften i ditt andetag. Brukar ge en skön energifylld känsla av flöde och samtidigt avslappning i kroppen.

Resilience&Stillness: Nyckeln till att kunna hålla andan länge är att våga slappna av helt och fullt, även när det blir obekvämt. Detta är precis vad vi övar under denna klass. Andningsuppehåll som gradvis förlängs, samtidigt som avslappningen fördjupas. En mer utmanande klass som ofta ger en djup avslappnande känsla efteråt.

LivsElixir: För dig som vill utforska och leka runt med ditt andetag, Livets Elixir. Klassen innehåller längre andningsomgångar, plus längre andningsuppehåll. Lämnar dig härligt påfylld och avslappnad på samma gång

 

Just breath Breathwork

Deltagare om Breathwork:

"Både breathwork och gongbad var fantastiska upplevelser där jag, som vanligtvis är helt uppe i huvudet, fick gå ner i kroppen och försvinna bort en stund i en total avslappning. Att det fungerade så bra för mig är nog också för att Josefin är en så trygg och lugn ledare. Rekommenderar detta starkt!!" //Ida 

"Efter Breathworken kände jag verkligen hur jag landade i mig själv, blev mer klar och centrerad. Jättefint att få bli guidad av Josefin med hennes trygga och lugna röst. Så här borde man börja varje dag"//Sofie