YogiJo drivs av Josefin Eliasson. En ständig nyfikenhet på hur saker och ting hänger ihop i stort och smått har lett mig till Kraniosakralterapins och andetagets spännande värld.

Yoga och Qi gong har alltid funnits med mig hemifrån, även fast det inte var förrän i vuxen ålder som jag började praktisera och intressera mig för det på allvar, då jag själv upplevde stora problem med arbetsrelaterad spänningshuvudvärk. Yogan blev min väg tillbaka till en smärtfri kropp och fick på köpet en insikt om nya mål i livet. Det ledde mig vidare till att utforska självläkning på fler plan. T.ex genom Gong, Andning och kraften i en annan persons händer på ens kropp. Så mycket läkning kan ske om vi ger vår kropp förutsättningar för det.

YogiJo vill förmedla att alla kan ge sig själv mer gynnsamma förutsättningar för läkning. Oavsett om det är genom medveten andning, läkande Gong vibrationer eller en hjälpande hand från Kraniosakralterapin.

Kom ihåg, din kropp är fantastisk!

Utbildning:

Certifierad Lvl1 & Lvl2 Breathwork Guide, via Hale center, september 2022- februari 2024

Diplomerad Kraniosakralterapeut, via Bröderna Tranbergs Institut, juli 2020-juni 2022

Certifierad Intuitiv Gong spelare via Yoga Mangalam, oktober 2020

Diplomerad Qi andings qigong instruktör, mindfulness/meditationscoach och självkänslecoach via Livscoach Akademin, juni 2019

Yoga Alliance certifierad Hathayoga insruktör via YogaYama teachertraining 200h, september 2018- maj 2019

Mindfulness & Meditation

Är du närvarande i ditt eget liv? Vet du vad du vill innerst inne? Vågar du göra det du verkligen vill?

För YogiJo handlar mindfulness och meditation om medvetenhet. Om du är medveten om dina tankar, känslor och handlingar så kan du också göra medvetna val och välja det som är bäst för just dig, oavsett vad andra tycker och tänker. Vems liv lever du? Ditt eget eller andras?

Meditation, där vi stillar vårat sinne, ger en möjlighet att fokusera inåt och få en djupare insikt om oss själva. Det är i tystnad och stillhet som vi kan höra vår inre röst.

När vi vet vilka vi är, kan vi bli de vi är menade att vara.

HathaYoga

Hathayoga är kroppens yoga. Genom olika andningsövningar (Pranayama) och fysiska positioner (asanas) förbereder vi kroppen inför möjligheten att sitta i stillhet och meditera. Först när kropp och knopp är i balans kan vi stilla vårat sinne.  

YogiJo fokuserar på enkelhet och menar att alla kan praktisera yoga oavsett erfarenhet. Klasserna består utav andningsövningar, utforskande rörelser/asanas (fysiska positioner) och meditation.