Prova på Breathwork dag, Manfrinato Hälsocenter

Välkomna till en heldag med Breathwork!
Här finns möjlighet att prova på olika typer av aktiv, medveten andning. Andetaget är det redskap vi alltid har med oss som är lätt att använda i vardagen för att på ett snabbt och effektivt sätt skapa välmående i kropp och sinne.

Varför Breathwork?
Ett av de enklaste sätten att skapa välmående, hälsa och mer energi är att förändra hur du andas!
Aktiv medveten andning har flera fördelar, som t.ex reducerar stress, aktiverar immunsystemet och balanserar nervsystemet. Vårt andetag är som en remotekontroll för vårt nervsystem och ju mer vi lär känna det, desto bättre kan vi använda det för att gasa, bromsa och balansera.
Breathwork är ett samlingsnamn för olika tekniker av andningsövningar.
Under dessa klasser finns jag där för att guida dig så att du får utforska just ditt andetag och få uppleva energi och avslappning på samma gång.

Minst 4, Max 8 deltagare
Anmälan via yogijosefin@gmail.com

När: Söndag 1 oktober kl.11.00-18.00
Plats: Manfrinato Hälsocenter, Henrik smithsgatan 15c, Malmö
Pris:
200:-/1 klass
350:-/ 2 klasser
500:-/ 3 klasser
650:-/ heldag 

Klassbeskrivning:
Intro/Base: En introduktion till Breathwork för dig som aldrig provat, eller bara vill utforska ditt andetag mer. Vi kommer att gå igenom lite bakgrund, fördelar och självklart andningstekniken vi kommer att använda. Inga förkunskaper krävs!

Power: En mer kraftfull klass där vi fokuserar på att få igång ett energifyllt flöde i hela kroppen. Tempo och teknik varierar.
Bra att ha testat Intro klass eller liknande Breathwork förut.

Elixir: För dig som vill utforska och leka runt med ditt andetag, Livets Elixir. Klassen innehåller längre andningsomgångar, plus längre andningsuppehåll. Lämnar dig härligt påfylld och avslappnad på samma gång.

Heal: En klass med fullt fokus på avslappning och lugn. Olika långsamma andningstekniker, inga andningsuppehåll.

Att tänka på: Du ska kunna ligga ner bekvämt. Ha en filt till hands om du blir frusen. Kanske en kudde under knäna och kanske en ögonmask. Det är DIN stund, så gör det bekvämt och avslappnat.
Mattor, filtar och små kuddar finns på plats att låna. Du är självklart välkommen att ta med dina egna tillbehör.

Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig!

Let´s Breathe, and Be better!